Konsulthjälpen


Är du ägare till och verksam i ett småföretag i kris eller som riskerar att hamna i kris? Kan frivilligt stöd från en expert inom något av våra områden hjälpa dig som småföretagare genom den här krisen?

Hjälp för Sveriges småföretagare


I vår databas finns nästan 700 duktiga, seniora frilanskonsulter som är experter inom bland annat ekonomi, HR och ledarskap. Flera av dem har idag tid över och i dessa tider vill de och vi hjälpas åt. Är du småföretagare med en verksamhet som nu står inför svåra ekonomiska utmaningar? Då kan någon av våra frivilliga konsulter kanske hjälpa dig!

Vad behöver du hjälp med?


Behöver du hjälp att analysera var du står finansiellt, reda ut hur du kan ta del av statens stöd? Hur du kan leda dina medarbetare i tider av ekonomiska utmaningar eller kanske stöd vid svåra uppsägningar? Våra konsulter har bred erfarenhet och vi ansvarar för att para ihop dig med en konsult som har relevant kompetens för den utmaning du står inför.

Så fungerar det!


Allt arbete som görs inom ramen för konsulthjälpen är ideellt från konsulter i vårt nätverk. Det rör sig om mindre punktinsatser av experter till mindre privatägda företag som inte har råd eller möjlighet att köpa hjälp i den situation de befinner sig. Alla överenskommelser är mellan dig och personen som hjälper dig. Eftersom arbetet utförs gratis kan inga krav på ekonomiskt ansvar eller dylikt ställas på varken oss eller den som utför det. Vi på Capacify ansvarar för att föra samman den som behöver hjälp med den som vill hjälpa. Nu fixar vi det här!

Ja, vi önskar hjälp!


Fyll i formuläret så kommer vi inom kort att kontakta dig.

Företagsinformation


* Vi frågar om ägarbild då Konsulthjälpen riktar sig till småföretag som ägs av privatpersoner med begränsade resurser

Efterfrågar hjälp med
Kontaktperson


Skapad av